BELCRUM= + BELCRUMSPOORT = STATION BREDA=

Vrijwilligersbijeenkomst BelcrumSpoort: maandag 29 augustus
28 augustus 2016
Tramrails schoffelen: BelcrumSpoort zoekt vrijwilligers
6 september 2016
Bekijk alle

Eindelijk is het zover! We hebben het prachtige magazine STATION BREDA= in handen, de speciale uitgave van het inmiddels populaire wijkblad Belcrum= Magazine in opdracht van Stichting BelcrumSpoort. Aan dit eenmalige BelcrumSpoort-magazine hebben vele mensen héél veel (vrije) tijd en energie gestopt, heel hartelijk dank daarvoor! Het resultaat is om trots op te zijn! En wat zijn we ook blij met al die sponsoren die dit magazine mogelijk hebben gemaakt, fantastisch! Onze speciale dank gaat uit naar Rian Ontwerp, Vormvreters, Anneke Oonincx, Patrick Schrauwen en Rowena de Jonge en natuurlijk alle anderen die in de colofon vermeld staan!

Het BelcrumSpoort-magazine wordt aangeboden aan wijkbewoners rondom het nieuwe station van Breda en tijdens het BelcrumSpoort-evenement op 10 en 11 september. (Alle giften t.b.v. Stichting BelcrumSpoort zijn van harte welkom.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *