Bedankadvertentie BelcrumSpoort

BN DeStem: Stoomtram De Ooievaar is terug op het Bredase nest
9 september 2016
Bekijk alle

Op maandag 12 september stond er in BN DeStem een mooie dankadvertentie van BelcrumSpoort; in het bijzonder willen wij de Gemeente Breda/ViaBreda nogmaals bedanken voor het ondersteunen van ons (burgerparticipatie)programma, reclamebureau B-Total voor het verzorgen van onze professionele uitstraling en last but not least: de Rabobank Breda voor het vertrouwen in en enthousiasme voor onze grootse plannen als beginnende stichting. Jullie hebben de toon gezet voor het succes van ons evenement! En zoals het in BN DeStem te lezen was: Het feest van BelcrumSpoort Scoort! Dank jullie wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *